CoinKiller av LeeArmand 

 

 
HD/ AA*

Reg nr: 23179/01 Født 29.09.01 Død :18.02.10 

Coin 22 mndr

Coin 2,5 år


Liten Coin leker med Nikolai og Tia

          

Coin på fjellet høsten -03

                    Coin  vist seg ¨å være et verdifullt tilskudd til avlen pga av sin stamtavle. Den var totalt fri for Sixten eller Kempe, og vi kunne ha brukt han på mange av tispene våre. I stedet for er det flest andre oppdrettere som har avkom etter han. Resultatet kan man se i bildearkivet ; VALPER ETTER COIN

Coin var en herlig hund, med et flott hode og og utrolig gemytt. Han var bare snill og god, eller dum og deilig. Kanskje ikke den største berner, men men

Coin elsket alle, både store og små. Særlig Nikolai og valper, alle valper. og måtte stenges unna valpegårder da han gjerne "besøkte" selv små dachser.

Han  et naturtalent som avlshud, som paret utrolig  raskt og effektivt. Noe som i visse kretser har gav han navnet "Lille Kanin" !!!
11 jan-03 ble Coin pappa for første gang til 8 valper. 2 hanner og 3 tisper var levende. Og i løpet av våren/sommeren 2003 ble det født flere kull etter han. 

Ble ikke stilt så altfor mye men Coin vant sitt 1 cert for Martin Croeser på Stange 25.04.04 ! Stilte avlsklasse på Trønderspesialen 27.06.04 med Hederspris. 

Sandvika 18.09.04. 

NSBK avholdt demonstrasjon på avlskåring etter sveitsisk modell. Ursula Flückiger dømte den mentale delen, mens Christel Senn tok ekstriør delen. Begge fra Sveits. Hundene måtte bestå begge for å være godkjent.

Vi viste Coin , og han ble besto begge deler med SG på ekstriørdelen. Han er med det godkjent til avl i Sveits *s*

Coin bodde hos forvert her i Gjerdrum i flere år og hadde det helt topp. Stor var sorgen da det ved nyåret 2010 viste seg at han hadde store forkalkninger i venstre kne og at leddbånd var i ferd med og ryke. Men selv md dårlig kne og halting, klarte han små turer både med Karen og på egenhånd helt frem til leddbåndet til slutt røk.

Han er dypt savnet.

                 

Coin med sønnen Ask og hans mor Embla som- 09

  På tur i Gjerdrum skogen som-09 med oldebarn Leah

Tertzo's Ladykiller

 

Qurin vom Birkenhof Laurin von Schnetzenschachen
Dunja vom Birkenhof
Int Nord D VDH UCh KBHV95 Tertzo's Queen of Sheba DK Ch Herlettas Chopin
Vreni V Tonisbach

Golden Delight av LeeArmand

 

NUch Hampus Liana's Teo Balder
Happy Cindy
NUch Lallalie's Watchdog Bernami's Deep Dorkaz
Asta