Annline's Well Designed

Lily

Øyenlyst UA

Død 3 mars 2008

Galleri

Avkom

Utstillinger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi tok inn kennelens første corgi i april 2002. Lily kom fra Annline's Kennel i Finland , en meget anerkjent oppdretter. Vi eide henne sammen med Maija Ånestad, Milkcreek Kennel.

Vi stilte Lily ut med vekslende hell. Resultatet var alt fra 3 premie til CK og plassering i Beste Tispeklasse. Men hun likte det ikke og da er det like greit å la henne slippe.

Lily var utrolig glad i valper  - alle slags valper. Og det ble mange valper hun kunne pusle om , før hun 15.02.04 endelig fikk sine egne valper. 3 hanner og 2 tisper ble født og den ny tid begynte.

Lily storkoste seg med sine valper, men siden Tia fikk et kull 1 uke etter - mente Lily bestemt at hun kunne ta de også. Etter hvert ble det ro i heimen og etter som valpene vokste - delte de 2 tispene på ansvaret for begge kullene. 

Febr 2005 fikk Lily sitt 2 kull, denne gangen ble valpene født hos Maija Ånestad, kennel Milkcreek. Lily født 2 + 4 uten keisersnitt. Og fikk bla en stumphale og en tricolur farget hannhund. 

I november 2006 ventet Lily sitt 3 kull, men morkaker løsnet og vi fikk plukke ut 6 døde valper 29.11.06. Det var en forferdelig opplevelse som jeg håper vi slipper oppleve igjen

Fra feb-07 bodde Lily hos Mari og hennes familie. Det ble for mye bråk mellom Nete og henne, og det ble beste slik. Hun hadde det topp der, eneste hund og 3 unger og kose med. Et vellykket skifte.

3 mars 2008 måtte dessverre Lily avlives, hun hadde en svulst i skjedeåpningen som ble oppdaget i forbindelse med løpetid. Hun blødde unormalt mye og sto faktisk i fare for å blø ihjel. Lily er dypt savnet av Mari og familien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DK S UCh V-96-98 NordV-96Anneline's Well Done SF & Est CH Kilvewood October Mist The Charmer of Kilvewood
Kilvewood Spring Orchild
Annline's Queen of Wishes SF & DK UCH Tuulantei Remu
Sf UCh Annline's Golden Wish
Annline's New Moon Design N & S UChPemland

 Moonlight

Belroyd Dragonfly
Pemland Lady Of Night
Int Sf Dk S Ch WW-98 Annline's Golden Design

 

Beryllos Autumn Charmer
Int Sf EstCh V-94 PLSG-93 Annline's Nice And Wish