Fellestur LeeArmand 24.september 2011.

Da har vi blitt enige om målet for turen vår. Vi skal gå til Busterudvangen, Gjerdrum Almenning. Turen blir delt i 2 som alltid, en kort for valper og andre små barn og en lengre for de voksne. Den er ikke beregnet på barnevogn så vi håper de minste kan komme i bæremeis.

Vi møtes kl. 12 på parkeringsplassen i skogen. Derfra går de som skal gå lang tur videre derfra. De som skal gå kort tur, kjører litt lengre inn i skogen før vi går fra bilene derfra.

Hvordan kommer vi til den første parkeringsplassen? Ta av til  venstre ved Shell Bensinstasjon i Ask/Gjerdrum. Følg veien ( Åsvegen) 2,8 km, bla Gjerdrum Ungdomsskole, Kniplia Alpinanlegg. Sving til venstre i krysset opp mot Almenning/Hungerholt. Og følg grusvei rett opp, betal i bommen (rødt skur på venstre hånd) Kjør videre innover skogen, passer 1 større parkeringsplass på venstre hånd, under en ski bro og videre til neste p-plass på venstre hånd. Parker der.

Vedlagt kart er over område. Rød tur er den korte – lilla er den lange turen. Begge turene er lagt opp på sti.  Husk vanntett skotøy, gode klær og sitteunderlag. Oppe på Busterudvangen er det mulighet for bål, så ta gjerne med en vedkubbe eller 2. Eller engangsgrill. Så koser vi oss med å brenne pølser og drikke kaffe/sjokolade, eller annet dere har med i sekken.

Er det noe du lurer på så ta kontakt med Elin på mobil 913 07 393 eller Torill på mobil 907 40 531.

Vi ønsker dere alle velkommen til en hyggelig dag i skogen.