26.04.12 Valpene til Luna er født- .

24.06.12

Og det blir siste oppdatering på Luna & Oiva valpene. I helgen har begge 2 flyttet til nye familier. Først ute var tispen som nå heter Lusi og er satt ut på fòravtale hos Ole-A & Anne-Kari m/barn. BS'n Làtte og sheltie'n Turbo. Der blir han hund nr 3 sammen med Lørdag var det Larsen sin tur til og reise, han heter nå Junior ( Larsen ) og skal holde til hos Inger og Lars - og da sammen med Inca som er søster av Nete. Vi ønsker de begge lykke til og vet vi vil se dem begge ofte igjen.

Tiden før avreise innbar mye moro og lek. Poshjenta har daglig vært sammen med dem, og spes Junior var snill med henne. Med det var tydelig at de 3 koste seg sammen. Alle tre deltok på sommeravslutningen på NBSK avd Ør hvor de fikk møte mange nye hunder. Tur til veterinær med innlagt chip-merking gikk strålende og andre bilturer har bidratt til at de er veldig godt vant til bilturer.


Valp Vekt Ny 9 dager  
Tispe 1 440 gr 1300 gr        
Hanne 1 600 gr 1500 gr        
Hannen; Junior Tispen: Lusi 8 uker 8 uker Junior's familie Lusi's familie Junior & Lusi Søte
 
Lusi & Poshjenta Skotjuver Den er min Vilter lek   Ikke vekke ??? Vårens valper  
Skikkelig feil! Ikke bry deg Lars-sin Jenta I blæbær lyngen Ser du meg? Pinner er fine Første fellesbilde
Kroppsspråk Hjelp eller? Storesøster Sacha er kul   Ute i skogen 09.06 På Gjerdrumsdagen Populære ! Ble veldig trøtt
       
Mary passer på 10.06 Hva skjer ? En liten fight Søte ,,,        

10.06.12

Torsdag ble valpene 6 uker - i dag kommer oppdateringer, Begge valpene vokser og alt er som det skal .De er med på kjøreturer, vært på skogstur og møter mange hunder. Det siste bekjentskapet var halvsøster Sacha. Lørdag var valpene med på Gjerdrumsdagen noen timer sammen med corgivalpene. Man kan trygt si de var populære-

 

31.05

5 uker og valpene i dag vært på klubbhuset sammen med corgivalpene. De 4 valpene har vært en del sammen og de stuttbente vet og bite fra seg. Valpene har vært på biltur, vært mye ute i finværet og truffet andre hunder bla mormor Nete.

De er tilitsfulle og veldig blide valper - halene går hele tiden. Luna som i fjor måtte dele seg med 11 avogtil 16 valper, har jo ferie med disse 2. Hun storkoser seg og bruker de avogtil som punching baller c",)

Hannhunden har fått nytt hjem, han skal bo hos gml tante Inca ( Netesøster ) sammen med Lars og Inger. Tispen beholder vi selv og settes ut på fòr. 

 

 

23.05

Litt mye reising og andre hendelser har gjort at det har blitt fint liten oppdateringer her. I morgen er valpene 4 uker og det er på tide med litt nytt om tvillingene. Det går strålende, Luna storkoser seg med valpene, rene ferie sammenlignet med fjorårets 11.

Den lille familien har fått flytte ned på hunderommet, da valpekassen ble opptatt her om dagen. Men det funker veldig godt. Med det fine været vi har nå, har også valpene fått være ute en del. Og tilogmed møtt ett par valper som var mindre enn dem selv.

De spiser godt av vanlig hundemat men morsmelk er nå best. Hannvalpen har fått nytt hjem mens vi ser litt etter forvert til tispen.

 

Lørdag 05.05

Litt sen oppdatering. Det er bare velstand i valpekassen. Luna har masse melk og valpetassene vokser og vokser. De er blitt gode og runde begge 2. Så det skjer ikke særlig annet enn mat, søvn og lufting av Luna c",)

 

Kl 22.35 fødte Luna en flott og velskapt tispe på 440 gr. Hun kom litt overraskende og trengte hjelp til og puste på egen hånd. Ingen halefeil og er født uten ulveklør som sin mor. Pent, heller smalt tegnet i hodet. Kl 01.07 kom valp nr 2 - stor og kraftig ha nnhund på 600 gr. Han har fint hode , litt hvite poter på forbena. Ingen halefeil

Kl 03.10 ble en stor hannvalp på 620 gr dratt ut i verden - flott tegnet - litt hvit over den ene munnviken. Nakkestripe. Dessverre døde han i hendene våre-  Og da valp nr 4 ikke kom ut på egenhånd, ble det keisersnitt for og få ut en veldig død hannhund....

Luna er nå den stolte mor til 2 flotte og fine valper

 

28.03 Luna er drektig       

 

09.04.12 6 uker drektig

Lun Kellerbier av LeeArmand, Luna er insiminert med fersk sæd etter FIN MVA SE NO MVA FridkullasTriumph . Håper på valper ca 28 april

Oiva - klikk på bildene

FIN MVA SE NO MVA
FridkullasTriumph
POHJ MVA DK MVA SE MVA VDH CH NO MVA Herletta's Nimbus
DK MVA Herletta's Denver
DK MVA Herletta's Odine
Doremis Ahsefin Pix
SE MVA Doremis Tabasco Birkson
Doremis New Honey Wix
Fridkullas Romance


C.I.B FIN MVA SE MVA EE MVA Fridkullas Honda
FIN MVA Magimarlon
Laika V. Nesselacker
Gretchen V.D. Muhlehof
CH CH CH CH Pascha Vom Veit
Carmen V.D. Muhlehof

Lun Kellerbier av LeeArmand

Zolo Vom Oberholzer Forst 


Don Vom Bärligarten  Balu Von Der Kälberwiese 
Aja Von Der Hagrose 

Pia Vom Colmberg Wäldchen 

Jonny Vom Oberholzer Forst 
Enke V Rüschbode 
Touch O'Destiny av LeeArmand Alfa Sennen Baldersbrå NUCH Le Coucou Bambin av LeeArmand
Alfa Sennen Regal Rubine
Tiviniro's Duche Coina
CoinKiller av LeeArmand
NUCh Mistelteins Autumn Precious Rose