817 H1 - 788 H2 - 680 H3 - 466

Dachsnytt !         

Trixy - Wunsch av LeeArmand har fått valper : 14.07.13 ble det født 3 hanner og 1 tisper etter Storfotens Knøtteliten

Da er alle valpene i sine nye hjem og vi ønsker dem alle lykke til videre. Hanne 2 kom tilbake fra det første nye hjem og ble en uke til sammen med oss. Men nå er også han i nytt hjem !

Bildegalleri
   
H1 Kaos & familien bor på Skedsmokorset H2 Kvikk bor på Jessheim med sin familie H3 har flyttet til Jar med disse 2 + far/mann Tispen Tansi bor på fòr hos Nina i Askim/Oslo Kvikk lærer og bli sofahund !!!
7,5 uke Hanne 3 Hanne 2 Hanne 1; Kaos Tispen Tansi Hanne 2 Tansi og forvert Nina Hundesenga er kul
På rad og rekke H3 i skogen Ferdig nå? Familiekos Nete er cool Kos Tansi

 

  Valpenes stamtavle

Storfoten's Knøtteliten

Sort/tan

Flagstaff
Brun/tan
EEV-07 LTJV-06
Tomjantin Object Lesson

LV CH BALTV06 LVV04-05-06 LTUV
Tomjantin Cure For Love

ESTV-03 LTUV-05
Tomjantin Once Again

LVCH BALTV06 EEV06-07 LVV04-05
Tomjantin Dangerous Curve

Goldtax Flunny-Curve

Tomjantin Needles'n' Pins

Vikerkollen's Happy Boomerang

Sort/tan

Tomjantin Double Or Quits

LV CH BALTV06 LVV04-05-06 LTUV
Tomjantin Cure For Love

Tomjantin Fact'n Fiction

NV-08
Storfoten's Gaia

N SE LAT EST UCH
Sundsdal's Don Quoxiote

INT N S UCH
Storfoten's Isabella

Wunsch av LeeArmand

Rød

 

SUvCH FINUvCH Vico Della Canterana

Rød

 

Mocio Della Canterana

ITCH Lipton Della Canterana

Jeannette Van De Wijsterhoeve

VDHCH ITCH Ina Della Canterana

DE&VDHCH ITCH King Della Canterana

Quasi Von Der Humboldtruh

Red Hot Chili av LeeArmand

Rød

Lurvelegg's Gimli

Ivanhoe av LeeArmand
Foxfoot Good Golly Miss Molly

NUCH Just Speedy av LeeArmand

Ch Inter Nos Speed Limit
Fiva Piasin av LeeArmand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valpenes oppvekst

Trixy startet oppblokking lørdag 13.07 og holdt det gående hele dagen, samt natt til 14.07- Kl 07 ble rier registert og de kom sterkere og sterkere. Men ingen valp. Kl 09.33 ringte jeg veterinær da det kom misfarget slim av Trixy. Det ble avtalt keisersnitt. Selve operasjonen gikk bra, men valpene var nokså medtatte da de kom og vi fikk nok tatt de ut i rett øyeblikk. Strevde med spes 2 av hannene.

Nå er roen senket seg over valpekassen og vi satser på 4 friske valper også fremover.

22.07.13

8 dager er gått og valpene vokser og gror. Det skjer ikke mest den første tiden, spiser sover og spiser igjen. Noen spiser litt mer enn andre... Trixy er utrolig med de andre hundene , spes Tiana som sniker seg inn til valpekassen så fort anledningen byr seg

30.07.13

Valpene er blitt 16 dager og vi har veid og fotografert. Det er kommet øyne på alle sammen, og de første spede forsøk på skikkelig bruk av bena er observert. Trixy er enda en flink mamma men nå tar hun seg noen pauser utenfor valpekassen. Hun er heller ikke så vaktsom lenger og både Gremlin og Tiana tar seg inn på rommet med tillatelse. Huset 3 tisper er jo som vanlig veldig interessert i valpene og de har alle fått snuse og hilse på.

07.08.13

Valpene er nå 24 dager og forandringene er store - plutselig er de valper liksom. De har flyttet ut på badet med større kasse, og de har fått sine første måltider med vanlig hundemat. DET var på tide da de kastet seg over den, spiste som de skulle gjort det hele tiden. C",)  Alle 4 er oppe på sine små ben, de tisser på tisselaken ( og litt på teppet ) samt har begynt og leke sammen. I dag har de også for første gang vært ute i gresset selv om det ikke ble så lenge første gangen.  Trixy er mer avslappet iht de andre hundene så diverse "tanter" tar seg til rette med dem. Noe som går helt fint.

13.08.13

valpene er nå over 4 uker, og forandringene står i kø. De har allerede fått ormkur 2 ganger, og likte det ikke. Klippet klør med litt protester flere ganger. Spiser nå vanlig mat  3- 4 ganger om dagen, men mors melk er best. De er ute på gulvet flere ganger og tilbrakt de 2 siste dagene i hundegården hos Torill mens det ble født bernervalper. Valpekassen har fått en ekstra høyde på seg da spes tispen har funnet ut hvordan man kommer seg over.
De er også mye sammen med andre hunder, faktisk så tilbringer Tiana mye tid sammen med dem natt og dag.

20.08.13 Dachsvalpene ble 5 uker på søndag og det er på tide med nye bilder. De er i farten mye nå, har vært på besøk nede hos Torill, tilbrakte 1 dag hos familien Isakson/corgies og de er stadig ute på bilturer. 2 skogsturer har det også blitt tid til den siste ikke - selv om været var mindre bra, så var valpene i farta

De har møtt mange hunder og tar alt på strak labb. Tiana er veldig glad i og leke med dem og vil helst passe på at ingen på noen måter truer dem. Nå venter det besøk av valpekjøpere og jeg håper vi kan gi dem alle et supert hjem.